hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

VM: Panama lukker flest mål ind

Tipser: bigtuna – Dato: 05/06/18 23:42 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Land der lukker flest mål ind
Utfall: Panama
Odds: 18
Spillestopp: 17:00, 14. jun 2018
Units: 2
Bookmaker: CoolBet
Gevinst:34.00
VUNNET

Panama er blevet rette gjort favorit til at lukke flest mål ind ved VM. Jeg synes dog der bør være endnu større risiko for at de ender som sorteper.

Lad os først og fremmest kigge på deres gruppe. Det er næsten afgjort på forhånd hvem der går videre fra gruppen, som består af Belgien, England, Tunesien og Panama. De to førstnævnte er kæmpe-favoritter og bør tage de 2 pladser.

Det gør det lidt interessant, da det nemt kan komme til at blive måldifference som afgører hvem der tager hvilken plads og det derfor er vigtigt at score så mange mål som muligt.

England og Belgien møder først hinanden til sidst og kan derfor ikke vide om det bliver måldifference før sidste kamp. Derfor skal de begge køre max gas mod både Tunesien og Panama og det er især Belgien gode til.

De har således scoret flest mål af alle i kvalifikationen. Godt nok var Gibraltar i gruppen, men vi tæller stadig 4-0 mod Cypern, 8-1 mod Estonien, 4-3 mod Bosnien m.fl. England scorede ikke nær så mange, men holdte stadig et flot snit.

Panama er med for første gang og har ikke meget erfaring. Det kan pludselig gå rigtig stærkt og det er set før at de falder sammen. I marts tabte de 0-6 mod Schweiz og i kvalen tabte de 0-4 mod USA.

Tunesien kan også godt score mål, men det er nok England og Belgien man skal sætte sin lid til.

Lad os så kigge på de andre favoritter til «titlen»:

Sydkorea – Er godt nok i gruppen med Tyskland og de ved også hvordan man uddeler snitter, men de møder dem til sidst, hvor de sagtens kan have sikret sig 1. pladsen og dermed sparer kræfter. Desuden er Mexico og Sverige ikke de vilde målmaskiner.

Australien – Kan godt få ørene i maskinen mod Frankrig, men ellers tror jeg ikke de taber stort mod hverken Peru eller Danmark. De har en god defensiv og det er mere i den anden ende det mangler.

Saudi-Arabien – Jeg ved ikke meget omkring Saudi-Arabien, men Egypten er måske uden Salah, Rusland har problemer med offensiven og det efterlader Uruguay.

Costa Rica – Igen er scoringen mere eller mindre overladt til et hold i denne pulje, nemlig Brasilien. De to andre hold er ikke frygtindgydende og Costa Rica har faktisk en reel chance for at spille sig videre fra puljen ligesom ved sidste VM.

Iran/Morocco – Meget lignende pulje for de to hold, hvor der igen er to store favoritter (Spanien/Portugal), men forskellen er at både Iran og Morocco er bedre hold, med en bedre defensiv. Derudover scorer Portugal ikke vanvittig mange mål. Men hvis jeg skulle pege på et andet hold til at løbe med titlen, kunne det godt blive Iran.

Og herfra og opefter begynder det at blive svært at se hvem der skulle lukke flest mål ind. Jeg tror i hvert fald det kommer til at stå mellem de nævnte og her er Panama det soleklare bud, synes jeg.

Til VM i 2014 tog det 9 mål at løbe med titlen. I 2010 tog det 12 mål (Nordkorea med 0-7 snitter) og i 2006 var det 10 mål. Så vi skal nok derop omkring og det synes jeg egentlig ikke er urealistisk.

Spilbar ned til odds 7.

Belgien flest mål i turneringen til odds 12 spilles også for 1u.

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.