hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

To gode hjemmelag møtes til dyst

Tipser: Alpha – Dato: 08/07/18 00:36 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Drøbak Frogn - Follo
Utfall: Drøbak-Frogn
Odds: 2.02
Spillestopp: 18:00, 8. jul 2018
Units: 7
Bookmaker: CoolBet
Gevinst:7.14
VUNNET

Norsk Tipping-ligaen avd. 1

 

Som overskriften sier, så er det to fantastiske hjemmelag som møter til dyst i morgen og da må vi inn på hjemmeseier!

 

Drøbak-Frogn pøser inn mål på eget gress og har snudd både 0-1, 0-2 og 0-3 til seier. Har vunnet alle seks hjemmekampene og scoret i snitt over 3.5 mål pr kamp hjemme. De to siste har de også fått orden på det defensive med smultring bakover mot både KFUM 2 og Lokomotiv Oslo. Sist bortekamp fikk de derimot smake sin egen medisin da de gav bort 3-0 ledelse til 3-5 tap mot Rilindja, som stilte sin beste tropp for sesongen. I morgen skal Drøbak etter rapportene stille med alle sine beste og da har jeg stor tro på guttene fra Drøbak.

 

 

Follo har som nevnt tatt mye poeng på hjemmebane, mens de har slitt mer borte. Har kun tatt 7 poeng på bortebane, og er for tiden i dårlig form. Har tapt 3 av de 4 siste, og seieren blant de fire kampene var av det heldige slaget. Jeg mener Follo har overprestert i sesonginnledningen og ikke hører hjemme så langt oppe med mannskapet de innehar. De ligger i dag på 4. plass, tre poeng bak dagens verter, men jeg tror denne luken blir doblet i løpet av morgendagen.

 

Stoler på det solide hjemmelaget her og legger 7u på Drøbak-Frogn til meget spillbare 2.02 hos Coolbet.

 

Legger også en liten frekk unit på at Drøbak ligger under til pause, men snur til seier. Har ligget under i 4 av de 6 hjemmekampene, og snudd til seier. 17 i odds hos Bet365.

 

 

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.