hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

Sterkt svekket Medkila

Tipser: Kedwell – Dato: 04/06/17 14:26 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Medkila - Vålerenga
Utfall: Vålerenga -1.75
Odds: 1.80
Spillestopp: 15:00, 4. jun 2017
Units: 5
Bookmaker: Bet365
Gevinst:4.00
VUNNET

Medkilas damer tar imot Vålerenga i dag. Der kan de få det tøft, for laget har mange frafall, og stiller med utespiller i i mål.

 

Lagets keeper Mogan Kufeld ble skadd mot Røa sist, og er ikke med her. Utespilleren som kom inn i mål da ble attpåtil utvist. Dermed sto en annen utespiller i mål i cupfiaskoen mot Tromsdalen (0-2) – også hun ble utvist! I tillegg mangler Marianne Linaker og Tiffany McCarthy med skader, mens forsvarsspilleren Alexandra Quincey ser ut til å ha fått keeperhanskene i dag.

 

Trener Margunn Haugenes var god for 10-15 år siden, men hadde ikke spilt på flere år før hun var innbytter onsdag. I dag starter 47-åringen for Medkila, som har en veldig tynn stall. Bruker en stopper på topp i McCarthys fravær, så her er det ordentlig rokkering og svekkelse.

 

Medkila har 1 poeng så langt, og skal få det meget tøft her. Vålerenga med noen fravær, men bredere tropp å ta fra. Litt skuffende med 8 poeng på 7 kamper, og får en gyllen mulighet til 3 poeng her.

 

Linja har gått fra -1.5 til -1.75 hos Bet365 mens jeg skrev, så roer ned unitsene litt her. Men Vålerenga bør og skal vinne denne kampen med disse forutsetningene.

Bet365
Ikke kunde hos Bet365 enda? Da er det på tide.
Klikk på Bet365 for å få med deg 1.000 kroner i startbonus!

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.