hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

Ny nedtur for Hønefoss

Tipser: Kedwell – Dato: 11/02/17 12:28 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Hønefoss - Fram Larvik
Utfall: Fram Larvik dnb og UB
Odds: 2.4
Spillestopp: 14:00, 11. feb 2017
Units: 6
Bookmaker: Bet365
Gevinst:8.40
VUNNET

Sist helg spilte vi Ull/Kisa da de møtte et sterkt svekket Hønefoss. Det endte i en grei 5-0-seier. Vi tror Hønefoss får en ny nedtur når de tar imot Fram Larvik på hjemmebane lørdag.

 

Bet365 har lagt seg på fryktelig lave 1.61 på hjemmeseier – en odds satt kun ut fra klubbnavn. Hønefoss har tross alt vært et stabilt lag i de to øverste divisjonene fram til nedrykket i 2015, mens Fram ikke har like mye å vise til. Men pr nå er det to lag som er jevne i nivå – og med mange fravær hos Hønefoss i helgen er 1.61 langt unna rett odds.

 

Jeg tar to spill i denne kampen:

  1. UB til 2.10 i odds (4 units)
  2. Fram Larvik dnb til 3.00 i odds (2 unit)

 

Siden serieslutt har Kris Dewaux, Lennart Steffensen, Kevin Beugre (toppscorer i avdelingen), Ole Petter Berget, Durim Muqurtaj alle forlatt klubben. Kun Andreas Nordby har kommet inn. Og i dag mangler igjen det meste av offensivt skyts. Sami Kamel, Ibrahima Dramé, Martin Thomassen, Jeppe Laursen, Trace Murray mangler alle sammen.

 

Blant de 17 som er med i troppen er forsvaret av ok nivå. Framover er det mye tynnere. Seks spillere som holder junioralder (tre av dem spilte litt 2.divisjon i fjor) og tre prøvespillere (en fra Island, to fra 3.divisjon) er med.

 

Fra Fram Larvik meldes det at de fleste er med i troppen. De har mistet spillere som Kevin Jablinski og Mats Haakenstad til Tippeligaen, men har også hentet inn forsterkninger som Ulrik Balstad (Elverum), Fana-duoen Sindre Lie og Stian Dyngeland, samt den meget spennende unggutten Kornelius Normann Hansen. Har beholdt storscorer Marius Naglestad i tillegg. Så langt i vinter har de slått Sandefjord 3-1 og Pors 3-0.

 

Her er jeg ikke i tvil om at Hønefoss, slik de stiller i dag, er gjort til altfor store favoritter. Samtidig er dette en treningskamp, og det er skummelt å se seg blind kun på hvilke spillere som er med. Ofte kan det være forskjell i hvor harde treningsperioder lagene er i, hvor mye det skal byttes osv. som gjør kampene mer usikre. Hadde dette vært en seriekamp hvor lagene stilte med disse troppene hadde vi tatt flere units her. Fram skal uansett være et fint verdispill denne helgen.

Bet365
Ikke kunde hos Bet365 enda? Da er det på tide.
Klikk på Bet365 for å få med deg 1.000 kroner i startbonus!

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.