hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Tipser: Alpha – Dato: 08/07/18 11:13 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Skedsmo - Gjelleråsen
Utfall: Gjelleråsen
Odds: 1.92
Spillestopp: 18:00, 8. jul 2018
Units: 5
Bookmaker: NordicBet
Gevinst:-5
TAPT

Skedsmo – Gjelleråsen

 

 

13. plassen tar imot 5. plassen, 6 scorede mål mot 29 scorede mål. Hjemmelaget har slitt voldsomt denne sesongen, til stor overraskelse for mange. Spesielt foran motstanderens mål har de hatt store problemer, og til slutt valgte treneren å trekke seg for et par uker siden. I dagens tropp finner vi to mann som har scoret denne sesongen, og totalt har gjengen som skal kjempe for poengene i kveld stått for to (!!!!) scoringer. Noen nye tilskudd har kommet til A-stallen, men det er for det meste unggutter som først og fremt skal bidra med ungdommelig pågangsmot. Det tror ikke jeg er nok mot Gjelleråsen i kveld.

 

 

Gjestene har levert en meget fin sesong så langt, som har ført dem helt opp på 5. plass i en god avdeling. Gutta i grønt plukker jevnt og trutt poeng mot lagene bak seg på tabellen, og har viste meget bra nivå når de har knust både Valdres og Lørenskog foran seg. Har flere matchvinnere i laget, i motsetning til vertene, og derfor tror jeg de tar med seg alle poengene i dag. Selvtilliten i de to lagene er svært forskjellige og det tror jeg også vil gi gjestene en stor fordel.

 

 

Går ikke veldig tungt på denne kampen, da jeg er redd Skedsmo må få noe bedre betalt snart. Men mener at borteseier må spilles når oddsen ligger tett opptil 2-tallet.

NordicBet
Ikke kunde hos Nordicbet enda? Da er det på tide.
Klikk på Nordicbet for å få med deg tilbudet hvor du setter inn kr. 4.000,- og får kr. 8.000,- å spille for!

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.