hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

FIFA Puskas Award

Tipser: bigtuna – Dato: 13/10/17 14:39 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: FIFA Puskas Award
Utfall: Giroud
Odds: 1.75
Spillestopp: 21:00, 23. okt 2017
Units: 3
Bookmaker: NordicBet
Gevinst:2.25
VUNNET

Det er snart tid til at uddele prisen for årets mål igen og i denne omgang har vi 3 spændende kandidater, som jeg synes at folk har nomineret af 3 forskellige grunde.

Først er der Deyna Castellanos, som scorede fra midterlinjen i kvindernes U17-VM. Jeg tror folk har stemt på målet pga. det afgørende tidspunkt, at det er et langskud og at det er kvindebold. Det er et imponerende mål, men normalt må det jo aldrig ske og er mere målmandens skyld end Deynas.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=csTd0nXn88s

Dernæst er der Oscarine Masuluke i den Sydafrikanske liga. Han er målmand og går med op til et sidste hjørnespark og ender med at score et flot saksesparksmål. Her tror jeg folk har stemt fordi det er ultra-sjældent at en målmand scorer på saksespark.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=dXpxxDY7Y9U

Sidst har vi Olivier Giroud, som scorer på et fantastisk skorpionspark med hælen. Et mål man næsten aldrig ser og er nok det flotteste af de 3. Det har ikke timingen, som i et overtidsmål og han er ikke kvinde eller målmand, men til gengæld er han Arsenal-spiller og de har en KÆMPE gruppe følgere. Hvis nogen har lagt mærke til hver gang der er en afstemning på Twitter, som omhandler Arsenal, så vinder de altid. Der er altså ikke mange fans af Sydafrikansk og kvindebold. Og eftersom det er baseret på en afstemning, så tror jeg Giroud løber med sejren.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=yH85k6uEcHc

Umiddelbare procenter:

Giroud: 65%
Masuluke: 20%
Castellanos: 15%

Danske Spil har odds 12 på Castellanos, som også er vældig flot og spilbart. Faktisk til højere værdi, men vælger alligevel Giroud pga. de højere vinderchancer.

NordicBet
Ikke kunde hos Nordicbet enda? Da er det på tide.
Klikk på Nordicbet for å få med deg tilbudet hvor du setter inn kr. 4.000,- og får kr. 8.000,- å spille for!

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.