hjelper deg til å tjene penger på oddsspill!

Meny

Altfor høy odds på Vålerenga

Tipser: Kedwell – Dato: 12/04/16 21:02 – Kategori: Oddsspill
ODDSSPILL
Spill: Løten - Vålerenga
Utfall: Vålerenga -4.5
Odds: 1.98
Spillestopp: 18:00, 13. apr 2016
Units: 0
Bookmaker: Unibet
Gevinst:0
REFUNDERT

Cup i morgen hvor krisepregede Vålerenga spiller borte mot 4.divisjonslaget Løten. Der tror vi Enga tar en storseier, og Unibet har priset seg feil her. For mens Nordicbet har 1.45 på Enga -4.5, så kliner Unibet til med 1.98 på samme spillet.

 

Enga har selvsagt slitt stort i serien så langt. Men det bør ikke være noen tvil om at en presset Kjetil Rekdal ønsker seg en klar, enkel seier i morgen.

 

Troppen til Enga:

Aslak Falch, Adrian Møller, Anders Nedrebø, Simon Larsen, Christian Grindheim, Sander Berge, Deshorn Brown, Sander Pettersen, Madhusan Sandrakumar, Kjetil Wæhler, Enar Jääger, Simen Juklerød, Vajebah Sakor, Herman Stengel, Ghayas Zahid, Niklas Castro, Elias Mar Omarsson, Henrik Udahl.

 

Noen unggutter som Sandrkumar, Udahl (to mål mot Vard søndag) og Pettersen, men ellers ligner dette veldig på hva man kommer med i serien.

 

Løten imponerte ved å slå ut Redalen i forrige kvalifiseringsrunde, og har et par spillere med erfaring fra høyere nivå. Selv om det nok utvilsomt blir en festlig aften for dem (et par er til og med ivrige Enga-supportere), så skal Vålerenga ha godt over 50% sjanse for å dekke handicap på -4.5. Denne er spillbar hvertfall ned til 1.65-1.70.

Unibet
Ikke kunde hos Unibet enda? Da er det på tide.
Klikk på Unibet for å få med deg tilbudet hvor du setter inn kr. 500,- og får kr. 1.500,- å spille for!

Kommenter dette innlegget

Du må være logget inn for å kommentere.