Hva skal til for å lykkes på oddsspill?
Det er mange faktorer her.  Vil først liste opp ting som MÅ følges om du vil bli en vinner:

  1. Tålmodighet (Finner man ikke gode spill, så må man ikke bare sette et spill for spenningens sin skyld)
  2. God struktur (selv med kun gode spill, vil bookmakeren spise deg opp i en dårlig periode om man setter for mye på spill av egen bankroll) Har man 10.000 Kroner å spille for skal et maksspill være på maks 200-250 kroner.
  3. Finn objekter der du føler du kan ha overtaket på dem som setter oddsen. (Følger man f.eks en lokal 3-4 divisjon avdeling, så er det meget sannsynlig at du har en fordel. Bruk den fordelen og konsentrer deg om å finne gode spill der få har peil)
  4. Informasjon (Her er det meget viktig at man klarer å bruke å se selv om informasjonen er bakt inn i oddsen. Kommer nyheten om at Ronaldo er ute for Real Madrid på VG så er det for sent, men om lokalavisen melder at halve Verdal laget er ute med matforgifning så er det meget sannsynlig at dette når deg før han som satt oddsen, å at du får et kjempespill ut av informasjonen)
  5. Kontakter (finn kontakter som har kunnskap i andre ligaer og avdelinger enn deg selv. Del og bruk den kunnskapen du får ut av dine kontakter)

Bruker man disse 5 «enkle» tipsene her, er man allerede på god vei. De neste stegene går mer fra person til person om hvor veien videre går med tanke på å finne bookmakere som gir deg mest igjen om man søker de som man får satt mest penger hos, eller dem som har det bredeste og enkleste tilbudet ute, men som man igjen kanskje ikke får satt like mye på enn hos en annen bookmaker.