Hvem er vi?
Hos oddsspill.com vil alle tipsere være folk med lang og bred erfaring. Vi har med oss en gjeng der alle i det lange løp tjener penger på oddsspill. Her har vi tipsere med mange år som profesjonelle oddspillere, samt flere som tidligere har jobbet i bransjen. Vi har derfor en solid oversikt og kunnskap, som gjør at vi vet hvor bookmakerne sliter som mest. Å vi skal selvfølgelig utnytte dette til det fulle. Dette vil vi at dere som brukere her på www.oddsspill.com skal dra maks utnytte av.

Hva skiller oddsspill.com fra andre aktører?
Her mener vi den største forskjellen er kvaliteten på tipsere. Vi ser ingen som konkurenter når det gjelder kvalitet. En annen ting som står sterkt i fokus på siden våres er artige konkuranser. Her vil det være masse gratiskonkuranser samt andre konkuranser med små innskudd, men på slike konkuranser vil vi ha mye mer i premiepotten enn det brukerne totaltsett legger inn i potten.

Hva er nyskapende med oddsspill.com?
Mye av det å drive et oddsforum er likt. Vi har alle som mål å gi kundene den beste opplevelsen og de beste tipsene. Det vi i oddsspill.com har som vi ikke har sett noen andre aktører har enda, er et oppsett med livematcher fra lavere divisjoner i norge, (2-3 divisjon). Der vil vi ha folk på kamper som oppdaterer live fra kampene, slik at det er mulig å få helt unik informasjon mens kampen pågår. De kampene vi dekker er selvfølgelig kamper det er mulig å spille på hos bookmakerne. Dette er en ting som vil gi kundene våres kjempefordeler som skal gjøre det enda enklere å tjene lettjente kroner på oddsspill. Vi vil kontinuelig se på muligheter i bransjen på hvor det er enkelt å tjene penger, å bygge videre på det.