10Bet


10bet er en spennende nykommer for det norske markedet. Men lang erfarling og et meget stort utvalg på odds i de store ligaene.

LeoVegas


LeoVegas kom som et stjerneskudd med casino i 2012, og har nå åpnet opp sportsbook med Norge som et av landene de ønsker å satse i. Av norske folk i LeoVegas er vår kjære Henning Solberg deres ansikt utad.

NordicBet


Denne bookmakeren er et must for enhver spiller. Eneste bookmaker med odds helt ned til norsk 5. divisjon og det er noe vi setter stor pris på. Markedets høyeste innskuddsbonus på odds!

Guts


Et relativt nytt , norsk selskap. Er notert på Oslo børs under tickeren GIG. Har nylig utviklet en ny sportsbook-side som vi er store fans av- Rett og slett lekkert! Har du ikke konto hos Guts enda, er det bare å registrere en i dag.

BetSafe


Selskapet ble dannet av noen nordmenn tilbake i 2006. Bunnsolid selskap som alltid har vært gode på norsk sport. Har en stilig site som vi alltid har vært fans av. Er en del av Betssongroup som er børsnotert i Stockholm.

Bet365


Britiske Bet365 er av mange regnet som verdens beste bookmaker. Har et utrolig sterkt tilbud både prematch og live. Deres software er det ikke mange som matcher. Tar ikke VISA/MasterCard fra norske kunder, men vi anbefaler uansett alle å anskaffe Skrill/Neteller.

Betsson


Tradisjonsrike Betsson leverer alltid varene. Anført av sine ambassadører Tone Damli og John Arne Riise, satser selskapet tungt i Norge. Gode bonuser og et bra utvalg for oss spillere.

ComeOn


Er et selskap som satser stort i Norge. Har med seg et par gamle ringrever fra bransjen og siten blir bedre for hver dag som går. Har mange spennende funksjoner som vi savner hos konkurrerende selskaper. Har innskuddsbonuser tilpasset om du er hobbyspiller eller liker å spille for litt større innsatser.

Unibet


En velkjent aktør for oss nordmenn. Er et gjennomført solid selskap som virkelig har videreutviklet sitt oddstilbud de senere årene. Tilbyr mange asiatiske linjer og spillerspesialer som vi nordmenn setter pris på. Et must av en bookie!

Pinnaclesports


En favoritt i redaksjonen. Behandler alle kunder likt og dermed får man ingen personlige limits på spill. Ikke bookien for deg som liker spillerspesialer o.l., men et må-ha-produkt om du er opptatt av høyest odds – og det bør du være!

FanTeam


Liker du fantasybetting mot venner og kjente der du setter opp ditt eget lag for hver Runde? Da er virkelig fanteam noe for deg. fanteam kjører fantasybetting i alle de store ligaene i fotball. Forskjellen med fanteam er at det hele blir avgjort på 1 runde. Man kan satse det man ønsker selv, da fanteam har turneringer i de fleste størrelser og priser.